Losse Onderdelen

Pagina 1 van 9

Een boxspring bestaat uit verschillende onderdelen die vaak gepersonaliseerd kunnen worden. Bij het kopen van een boxspring heb je vaak de keuze uit verschillende stoffen, poten, hoofd- en voetborden en andere accessoires. Bij Beddenbriljant heb je de keuze om deze onderdelen na te bestellen of als je vervanging nodig hebt, deze te bestellen.

 

Stofstalen

Het kiezen van een stof online is niet altijd makkelijk. De kleur en het gevoel is moeilijk in te schatten en vaak is het ook lastig om het voor je te zien in de slaapkamer. Om dit op te lossen heeft Beddenbriljant een speciale categorie met stofstalen die je voor het bestellen van een boxspring kunt bestellen. Deze stofstalen geven je een goed beeld over de kwaliteit, de kleur en de stof van de boxspring. Ben je hier tevreden mee en past het in je interieur, dan kun je daarna jouw boxspring in de gewenste kleur en stof bestellen.

 

Accessoires

Accessoires geven je boxspring extra luxe of comfort. Onder accessoires vind je afstandsbedieningen voor een elektrische boxspring, nachtlampjes die je aan de boxspring kunt vastmaken, zodat je voor het slapen gaan een boek kunt lezen.

 

Hoofd- en voetborden

Het uitkiezen van een hoofd- en voetenbord kan je boxspring een nieuw jasje aanbieden. Sommige willen een groot, hoog en lang hoofdbord en andere wensen liever een kort, laag en kleiner hoofdbord. Bij Beddenbriljant heb je de keuze uit verschillende soorten hoofdborden in verschillende stoffen en kleuren. Hiermee maak je jouw boxspring helemaal naar wens. Naast hoofdborden biedt Beddenbriljant ook een voetbord met een TV-lift. Dit voetenbord laat je tv verdwijnen in het bed en geeft optimaal comfort in de avond.

 

Hockers en bedbanken

Om jouw slaapkamer af te maken bieden wij ook nachtkastjes en bedbanken voor extra body in jouw kamer. Met een bedbank kun je gemakkelijk in de ochtend je schoenen aan doen of als je liever wat meer opbergruimte wil, kun je ook een dekenkist aan het einde van de boxspring zetten. Ook nachtkastjes met of zonder lades zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, maten en stoffen.

 

Poten

Beddenbriljant heeft een groot assortiment met verschillende soort poten. Van rond, vierkant naar chrome kleur tot mat zwart. Bij bijna elke boxspring heb je de keuze uit verschillende poten die je kunt uitkiezen voor jouw nieuwe boxspring.

 

Frames en motoren

Tot slot is het bij Beddenbriljant ook mogelijk om frames en motoren los te bestellen. Denk aan elektrische boxspring frame voor extra comfort tijdens jouw nachtrust. Is jouw tv-lift kapot of altijd al een gewild, maar je hebt al een voetenbord? Geen zorgen je kunt ook een losse tv lift bestellen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »