Klantenservice
0

Hoeslakens

Een onderdeel van beddengoed zijn hoeslakens. Beddenbriljant heeft een groot assortiment met beddengoed waaronder hoeslakens. Deze hoeslakens zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en materialen. Ook zijn de hoeslakens te verdelen in hoeslakens met een split voor een gespleten topper, matras hoeslakens of topper hoeslakens.   Topper h Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   89 Producten

   Een onderdeel van beddengoed zijn hoeslakens. Beddenbriljant heeft een groot assortiment met beddengoed waaronder hoeslakens. Deze hoeslakens zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en materialen. Ook zijn de hoeslakens te verdelen in hoeslakens met een split voor een gespleten topper, matrashoeslakens of topperhoeslakens.

    

   Topper hoeslakens

   Een topper is een specifiek type matras dat dunner is dan een normaal matras. Een hoeslaken is normaal 8 - 12 cm dik. Voor deze toppers zijn er ook hoeslakens. De hoeslakens van Beddenbriljant hebben een feilloze aansluiting, waardoor ze de topper een optimale bescherming bieden.

   Bij Beddenbriljant kunt u kiezen uit Jersey- en katoenen hoeslakens. De Jersey hoeslakens zijn van het bekende badstof materiaal gemaakt. Deze hoeslakens hebben een ruwe afwerking en is heerlijk om op te liggen. De andere keus bestaat uit een katoenen hoeslaken. Een katoenen hoeslaken zorgt voor een stakker en gladder geheel, maar is niet elastisch. Deze rekt dus niet snel uit.

   Heeft u een topper met een split? Geen probleem bij Beddenbriljant heeft u ook keuze uit diverse hoeslakens met bovenin een split.