Klantenservice
0

Splittopper Moltons

Splittopper Moltons Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   2 Producten

   Beddenbriljant heeft een groot assortiment aan beddengoed verkrijgbaar. Zo ook hoeslakens. Een populaire hoeslaken soort is splittopper Moltons. Deze zijn speciaal voor toppers met een split aan de bovenkant. Op deze pagina ziet u alle splittopper Moltons uit het assortiment van Beddenbriljant.

   Een Molton is een hoeslaken dat een speciale behandeling heeft gehad. Een hoeslaken van Molton is gemaakt van polyester of katoen. Met een Molton hoeslaken voorkomt u dat vocht in uw matras trekt. Daarnaast voelt dit laken ook nog eens erg zacht aan. Molton is afgeleid van de techniek moltoneren. Hierbij wordt een stof geruwd, dit zorgt ervoor dat de stof meer vocht dan een normaal hoeslaken kan opvangen. Een Molton zorgt er dus voor dat uw matras schoon en fris blijft. Een Molton hoeslaken wordt daarom ook wel een een matrasbeschermer genoemd.

    

   Molton maten

   Beddenbriljant heeft een ruim assortiment Molton hoeslakens in verschillende maten. Zo heeft u keuze uit hoeslakens voor eenpersoons bedden, tweepersoons bedden of een twijfelaar. Veel mensen hebben tegenwoordig ook een topmatras. Hier past een normale Molton hoeslaken niet omheen, maar een Molton topper en een Molton splittopper wel.