Klantenservice
0

Kussens

Naast boxsprings, matrassen en toppers heeft Beddenbriljant ook kussens in haar assortiment. Een goed kussen is namelijk erg belangrijk voor een goede nachtrust en zorgt ervoor dat u zonder klachten de dag kunt beginnen.   Kussen voor zijslaper Ieder mens is anders en ook het slaappatroon en de positie is anders. De ene houdt ervan om op zijn o Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   35 Producten

   Naast boxsprings, matrassen en toppers heeft Beddenbriljant ook kussens in haar assortiment. Een goed kussen is namelijk erg belangrijk voor een goede nachtrust en zorgt ervoor dat u zonder klachten de dag kunt beginnen.

    

   Kussen voor zijslaper

   Ieder mens is anders en ook het slaappatroon en de positie is anders. De ene houdt ervan om op zijn of haar buik te slapen en de ander op de rug. Het kiezen van het juiste hoofdkussen voor uw slaappositie is erg belangrijk. Uw slaaphouding is een belangrijk onderdeel voor het kiezen van een goed kussen. Bent u namelijk een zijslaper en weegt u boven de 80 kg, dan raden wij aan om een medium tot stevig kussen te kiezen. Dit kussen zorgt namelijk voor een goede nek ondersteuning om de schouders te ontlasten. Bent u een zijslaper onder de 80 kg, dan is een zacht tot medium kussen goed.

    

   Kussen voor buikslaper

   Bent u een buikslaper? Dan is het algemeen belangrijk dat uw kussen wat zachter is om de nek te kunnen ontlasten. Het beste kussen voor een buikslaper onder de 80 kg is een zacht kussen van bijvoorbeeld donsveren of een ander erg zacht materiaal. Dit zorgt ervoor dat uw hoofd niet hoger ligt dan uw nek en schouders. Voor de buikslapers boven de 80 kg raden we een zacht tot medium kussen aan.

    

   Kussen voor rugslaper

   Voor de rugslapers is het belangrijk dat de nek en de ruggengraat in één lijn blijven tijdens het slapen. Voor rugslapers onder de 80 kg is het goed om een zacht tot medium-zacht kussen te kopen. Bij een gewicht boven de 80 kg raden we een zacht-medium tot medium kussen aan.

   Bent u op zoek naar het perfecte kussen wat bij uw slaaphouding hoort, maar wilt u graag advies? Neem dan gerust contact met ons op, onze experts helpen u graag met het zoeken van het perfecte kussen.