Klantenservice
0

Latex Topper - Topmatras

Latex toppers kunt U bij de Beddenbriljant nu voor de laagste prijs verkrijgen. Dit zowel de goedkope als de luxe latex toppers. Toon meer

   Prijs

   -
   2 Producten

   Een topmatras is voor iedereen anders. De slaaphouding, patroon en wensen van iemand spelen een grote rol bij het matras. Een latextopper ondersteund het lichaam goed, heeft een hoge veerkracht maar neemt geen vocht op, en is dus minder geschikt voor mensen die het snel warm hebben.

   Een latextopmatras is een matras dat in de kern latex (rubber) bevat. Een latex topper geeft een goede ondersteuning en is relatief warm om op te slapen. Deze topper is erg flexibel, maar neemt slecht vocht op.

   Door de grote rekbaarheid van het matras ondersteund deze het lichaam en zorgt het voor drukvermindering. De levensduur van het topmatras is gemiddeld, maar de stevigheid en ondersteuning is hoog.

   Een goed topmatrasonline vinden kan lastig zijn, er spelen namelijk veel factoren mee bij het vinden van het perfecte matras voor uw lichaam. Om u hierbij te helpen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen, zodat onze experts u kunnen adviseren naar het perfecte topmatras dat bij uw lichaam past.