Klantenservice
0

Traagschuim Matras

Kies voor een matras dat zich aanpast aan jouw lichaam! Bekijk de traagschuim matrassen van Beddenbriljant hieronder. Toon meer

   Prijs

   -
   2 Producten

   Wat is een traagschuim matras?

   Een traagschuim matras, ook wel bekend als een memory foam matras, bestaat uit visco-elastisch schuim dat zich aanpast aan je lichaam. Deze matrassen bieden veel comfort en ondersteuning, doordat ze de druk gelijkmatig verdelen en de natuurlijke lijn van je lichaam volgen.

   In vergelijking met een pocketvering matras of een latex matras, biedt traagschuim een meer gepersonaliseerde slaapervaring.

   Grootste voor- en nadelen van een traagschuim matras

   De voordelen van een traagschuim matras zijn:  

   • Drukverlaging wat goed is voor mensen met gevoelige spieren of gewrichten
   • Vorming naar je lichaam door de holle cellen vormt het matras zich helemaal naar jou lichaam.
   • Minder draaien en keren tijdens de slaap doordat het matras zich vormt naar je lichaam, zal je minder draaien tijdens je slaap. Dit zorgt voor een betere nachtrust.
   • Houdt warmte vast doordat je meer in het matras ligt, wordt warmte beter vastgehouden dan als je op het matras ligt. Perfect als je het snel kouder in bed hebt.

   Dat een traagschuim matras warmte vasthoudt kan ook een nadeel zijn. Voor diegenen die het snel warm hebben in bed, kan een koudschuim matras of een binnenveringsmatras een betere optie zijn.

   Een traagschuim matras is namelijk een stuk gevoeliger voor de omgevingstemperatuur dan andere soorten matrassen. Hierdoor kan het matras kouder en harder aanvoelen in de winter, en in de zomer juist te warm worden.

   SG waarde van een traagschuim matras

   De SG-waarde (Soortelijk Gewicht) van een traagschuim matras beschrijft de verhouding tussen schuim en lucht in het matras. Hoe meer traagschuim, hoe steviger het matras. Bestaat het matras uit meer lucht? Dan is deze zachter en is er meer kans op kuilvorming.

   Een matras met een hogere SG-waarde heeft een langere levensduur en is van hogere kwaliteit. Een SG-waarde van boven de 50 wordt als hoog gezien. De traagschuim matrassen van Beddenbriljant voldoen hieraan, wat betekent dat je kiest voor het beste traagschuim matras voor een voordelige prijs.

   Aanbiedingen op traagschuim matrassen bij Beddenbriljant

   Je vindt bij Beddenbriljant regelmatig traagschuim matras aanbiedingen, waarmee een kwalitatief, druk verlagend traagschuim matras kopen voor iedereen mogelijk wordt. Het is ons doel om een goede nachtrust voor iedereen betaalbaar te maken.

   Traagschuim matras kopen? Snelle levering en een voordelige prijs!

   Zoek je een matras dat zich perfect aanpast aan je lichaam en een optimale ondersteuning biedt? Overweeg dan een traagschuim matras te kopen bij Beddenbriljant. Bekijk ons assortiment, bestel online en betaal met iDeal of in termijnen.

   Neem contact met ons op of bezoek onze showroom voor persoonlijk advies. Ontdek de perfecte combinatie van comfort en ondersteuning met een traagschuim matras van Beddenbriljant.