Klantenservice
0

Garantie

Beddenbriljant hanteert een 3-jarige afbouwende garantie voor boxsprings matrassen en topmatrassen. Deze garantiebepalingen zijn actief indien de onderhoudsadviezen van Beddenbriljant, waaronder het gebruik van een kwalitatief hoogwaardige molton, correct gevolgd zijn en dat sprake is geweest van normaal huishoudelijk gebruik.
 

  • 1e jaar: Volledige garantie
  • 2e jaar: 1/3 Afschrijving (33,3%)
  • 3e jaar: 2/3 Afschrijving (66,7%)
  • Na 3 jaar € 75,- Voorrijkosten
  • Alle afschrijvingen worden gebaseerd op het huidige prijzenpeil.

Op motoren, accessoires, dekbedden en kussens wordt de Beddenbriljant garantie geboden.

 

Garantie Showroommodellen

Op showroommodellen wordt 2 jaar (gelijkmatig) afbouwende garantie geboden op verborgen gebreken, deze garantie is niet van toepassing op het uiterlijk of eventuele beschadigingen aanwezig bij aflevering of afname van het product. De hardheid van matrassen kan nooit aangepast worden bij showroommodellen.

 

Garantie op verkleuring

Indien er sprake is van verkleuring hanteert Beddenbriljant een volledige garantietermijn van 3 maanden.

Voorwaarden

Indien er sprake blijkt te zijn van materiaal- of fabricagefouten, zal het daaruit voortvloeiende defect hersteld worden volgens de Beddenbriljant garantievoorwaarden. Indien een defect niet hersteld kan worden, wordt het product conform de voorwaarden vervangen door hetzelfde of, indien dat niet meer leverbaar is, door een gelijkwaardig product.

Aanspraken op garantie voor gebreken/beschadigingen ontstaan door ondoelmatig handelen (bijvoorbeeld door overbelasting), verkeerd of onoordeelkundig gebruik of door normale slijtage, worden uitgesloten.

Beddenbriljant kan enkel service verlenen mits de originele factuur voorgelegd kan worden, deze dient derhalve goed bewaard te worden. De garantieperiode is beperkt tot het leven van de eerste originele koper.

 

Overige garantiebepalingen Boxsprings, Matrassen en Topmatrassen

  • Wanneer een onderdeel wordt gerepareerd of vervangen binnen de garantieperiode, dan geldt voor dit onderdeel de nog resterende garantieperiode van het complete product. Na reparatie of vervanging geldt een garantietermijn van 1 jaar op het vervangen of gerepareerde onderdeel.
  • Matrassen en topmatrassen: bij normaal gebruik is een plaatselijk hoogteverlies (contourvorming) tot en met 3,0 cm acceptabel verschijnsel en een dergelijk hoogteverlies valt derhalve buiten de garantie. De garantie is enkel van toepassing bij extreme contourvorming van meer dan 3,0 cm gemeten.
  • Matrassen en topmatrassen kunnen enkele centimeters afwijken in lengte- en breedtemaat van de originele maatvoering.
  • Boxsprings, matrassen en topmatrassen verliezen door de jaren heen en bij normaal gebruik tot 15% van hun vorm en ondersteuning, dit verlies is normale slijtage en valt derhalve niet onder de garantievoorwaarden.