Klantenservice
0

Latex Matras

Iedereen heeft een andere slaaphouding en het lichaam reageert bij iedereen anders. Een goed matras is een fundamenteel onderdeel voor een goede nachtrust. Een latex matras ondersteund het lichaam goed, heeft een hoge veerkracht maar neemt geen vocht op, en is dus minder geschikt voor mensen die het snel warm hebben. Een latex matras is een matras Toon meer

   Prijs

   -
   2 Producten

   Iedereen heeft een andere slaaphouding en het lichaam reageert bij iedereen anders. Een goed matras is een fundamenteel onderdeel voor een goede nachtrust. Een latex matras ondersteund het lichaam goed, heeft een hoge veerkracht maar neemt geen vocht op, en is dus minder geschikt voor mensen die het snel warm hebben.

   Een latex matras is een matras dat in de kern latex (rubber) bevat. Een latex matras geeft een goede ondersteuning en is relatief warm om op te slapen. Dit matras is erg flexibel, maar neem slecht vocht op.

   Door de grote rekbaarheid van het matras ondersteund deze het lichaam en zorgt het voor drukvermindering. De levensduur van het matras is gemiddeld, maar de stevigheid en ondersteuning is hoog.

   Een goed matras online vinden kan lastig zijn, er spelen namelijk veel factoren mee bij het vinden van het perfecte matras voor uw lichaam. Om u hierbij te helpen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen, zodat onze experts u kunnen adviseren naar het perfecte matras dat bij uw lichaam past.

   Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »