Klantenservice
0

Enkel Dekbed

Bij Beddenbriljant heeft u keuze uit enkel dekbedden. Deze dekbedden zijn geschikt voor een 1-persoons bed of voor een 2-persoons bed waar u met uw partner beide onder een eigen dekbed willen slapen. Het hebben van twee verschillende dekbedden in een 2 persoonsbed heeft als voordeel dat ieder een ander soort dekbed kan kiezen wat bij uw slaappatro Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   15 Producten

   Bij Beddenbriljant heeft u keuze uit enkel dekbedden. Deze dekbedden zijn geschikt voor een 1-persoons bed of voor een 2-persoons bed waar u met uw partner beide onder een eigen dekbed willen slapen.

   Het hebben van twee verschillende dekbedden in een 2 persoonsbed heeft als voordeel dat ieder een ander soort dekbed kan kiezen wat bij uw slaappatroon past. Heeft u het vaak warm en transpireerd u veel tijdens uw nachtrust, dan is een zomerdekbed een optie voor u. Deze zijn luchtiger en licht van gewicht zodat het vocht goed wegcirculeerd. Is uw partner een koukleum in de nacht, dan kan uw partner kiezen voor een winterdekbed.

    

   Dekbed materialen

   Beddenbriljant heeft een ruim assoritment met enkel dekbedden in verschillende materialen. Een enkel dekbed gemaakt van wol, is ideaal voor de koukleumen onder ons. Dit materiaal zorgt ervoor dat u lekker warm blijft tijdens de koude winterdagen.

   Een donzen dekbed is een licht gewicht enkel dekbed. De veren of het dons weegt bijna niks, vormt goed naar uw lichaam voor een comfortabele nachtrust. Wanneer u een donzen dekbed besteld is het aan te raden dat het dekbed één lengte- en breedtemaat groter is dan uw bed. Zo komt het bed goed over het voeteneind en de zijkanten.

   Bij Beddenbriljant kunt u gemakkelijk een enkel dekbed online bestellen. Wij raden u aan om een zomer enkel dekbed te bestellen als u het snel warm heeft en een donzen of wollen enkel dekbed kopen. Wilt u meer advies over wat voor dekbed het beste bij u past neem dan gerust contact met ons op. Onze experts staan voor al uw vragen klaar.