Klantenservice
0

4-Seizoenen Dekbed

Een dekbed is voor iedereen uniek, ook een 4 seizoenen dekbed kan verschillen in tevredenheid. Wat het verschil maakt is het materiaal. Er zijn veel verschillende 4 seizoenen dekbedden in verschillende maten en van diverse materialen. Beddenbriljant heeft verschillende 4 seizoenen dekbedden in haar assortiment. Een 4 seizoenen dekbed bestaat uit t Toon meer

   Prijs

   -
   3 Producten

   Een dekbed is voor iedereen uniek, ook een 4 seizoenen dekbed kan verschillen in tevredenheid. Wat het verschil maakt is het materiaal. Er zijn veel verschillende 4 seizoenen dekbedden in verschillende maten en van diverse materialen. Beddenbriljant heeft verschillende 4 seizoenen dekbedden in haar assortiment.

   Een 4 seizoenen dekbed bestaat uit twee lagen. Een zomerdekbed laag en een herfstdekbed. Combineert u beide dekbedden tegelijkertijd dan heeft u een extra warm winterdekbed.

    

   Verschillende materialen

   Het materiaal is erg belangrijk voor de nachtrust. Beddenbriljant heeft dekbedden van dons, aloe vera en micro touch in haar assortiment. Een ganzendons dekbed heeft een hoog isolatievermogen en de donzen zijn over van de gans zijn groter dan de donzen van een eend. Een ganzendons dekbed is goed voor alle koukleumen onder ons.

   Een aloe vera dekbed is een dekbed die speciaal ontwikkeld is voor mensen die gevoelig zijn voor stof. Dit dekbed is anti-allergisch, reuk- en stofvrij. Dit dekbed is voor alle jaargetijden geschikt. Door middel van de handige drukknopen kunt U het lichte dekbed als enkel dekbed voor de zomer gebruiken en het zware dekbed voor het voor- en najaar. Beide dekbedden zijn samen heerlijk warm voor in de winter te gebruiken.