Klantenservice
0

Topmatras voor het beste comfort

Grote collectie topmatrassen van hoge kwaliteit! Bekijk ons assortiment en bestel direct online! Toon meer

   Prijs

   -
   12 Producten

   Ziet u extra comfort tijdens het slapen wel zitten? Een topmatras is wellicht dat extra luxe waar u naar op zoek bent. Een topper ligt boven op een gewoon matras. Met een topper verhoogd u de levensduur van uw matras, omdat u niet direct op het matras ligt. topmatrassen zijn in verschillende soorten en maten verkrijgbaar. De meest populaire maten zijn: 90x200, 160x200. 180x200 en 200x200. Naast verschillende maten zijn er ook toppers in verschillende materialen.

    

   Traagschuim topper

   Traagschuim is een materiaal dat compleet naar uw lichaam zal vormen. Een traagschuimtopper kan voor veel mensen die lichamelijke klachten ondervinden na het slapen een oplossing bieden. De topper zorgt voor een goede lichaamsverdeling, waardoor er een drukverlagend gevoel ontstaat. Een traagschuim matras houdt warmte vast en is dus ook geschikt voor mensen die het vaak koud hebben.

    

   Koudschuim topper

   Een koudschuimtopper zegt het eigenlijk al, deze topper biedt een fris gevoel met een goede vochtregulatie. Deze topper ventileerd erg goed en is dus perfect voor mensen die veel transpireren gedurende de nachtrust. Net als traagschuim vormt koudschuim zich ook naar uw lichaam, zonder dat er een kuilvorming ontstaat.

    

   Latex topper

   Een latextopper is een topmatras met een goede ventilatie. De topmatrassen zitten namelijk vol met luchtbelletjes, waardoor het matras goed ventileerd. Verder hebben deze toppers veel veerkracht en rekbaarheid die het lichaam goed kunnen ondersteunen en lichaamswarmte vast houdt.

    

   Watergel topper

   Als u graag van een koelere nacht houdt, dan is een watergeltopper een perfecte match voor u. Een watergel topper heeft een goede ventilatie, waardoor uw lichaamstemperatuur constant blijft. Het topmatras kan zich door de gel goed naar uw lichaam aanpassen. Andere topmatrassen die Beddenbriljant aanbied: latex Talalaytopper. Heeft u het gevoel dat u een topmatras nodig heeft? Beddenbriljant heeft topmatrassen in verschillende prijsklassen. Van duurdere topmatrassen tot een goedkopetopper. Hiervoor kunt u een kijkje nemen bij onze topper aanbieding.