Klantenservice
0

Hoog Laag Boxspring Kopen Tegen De Scherpste Prijs

Betaalbare Hoog Laag Boxspring Kopen Doet U Bij de Beddenbriljant, Bekijk ons Uniek en Groots Assortiment met Vele Mogelijkheden bij Beddenbriljant op de Website ! Toon meer

   Prijs

   -
   1 Product

   Een hoog laag boxspring is perfect voor speciale persoonlijke situaties. Deze bedden houden rekening met rug- of spierklachten. Een elektrisch verstelbare hoog laag boxspring ondersteunt u bij het opstaan of omdraaien. Deze boxsprings zijn gemakkelijk te verstellen in hoogte, zodat persoonlijke zorg gemakkelijk toegepast kan worden of jezelf te ondersteunen.

    

   Advies voor het beste bed?

   Bij Beddenbriljant heb je keuze uit eenpersoons of tweepersoons hoog laag boxsprings. Hoog laag bedden bieden alle gemakken van een verpleegbed wanneer je dat nodig hebt. Deze bedden zijn gemakkelijk in hoogte te vertellen, waardoor schoonmaken en opmaken een stuk gemakkelijk wordt. Naast het verstellen van de hoogte zijn de meeste boxsprings ook verrijdbaar. Zo kan hulp aan bed gemakkelijk om het bed heen lopen en het bed op de rem zetten in de gewenste positie.

    

   Boxspring op maat

   Ook voor hoog laag boxsprings heb je de keuze om persoonlijke aanpassingen te doen aan de boxspring. Zo kun je zelf kiezen of je aan een zijde of twee zijdes een hoog laag systeem wilt hebben, je kunt het hoofd- en voetenbord naar eigen wensen uitzoeken en de kleur en stof kun je zelf uitkiezen. Ook verschillende maten zijn verkrijgbaar, de meest populaire maten zijn: 80x200, 90x200 en 140x200. Zo heb jij een boxspring die helemaal bij jouw wensen en interieur past.