Klantenservice
0

Molton Hoeslakens

Een Molton hoeslaken is een hoeslaken dat uw matras beschermt tegen stof, viezigheid en overmatig vocht. Transpireerd u veel in de nacht dan kan dat uw matras beschadigen. Een molton hoeslaken zorgt ervoor dat uw matras tegen vocht beschermd is en zorgt er ook voor dat het vocht niet roest bij de veren van uw matras kan komen. Wat is een molton? B Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   6 Producten

   Een Molton hoeslaken is een hoeslaken dat uw matras beschermt tegen stof, viezigheid en overmatig vocht. Transpireerd u veel in de nacht dan kan dat uw matras beschadigen. Een molton hoeslaken zorgt ervoor dat uw matras tegen vocht beschermd is en zorgt er ook voor dat het vocht niet roest bij de veren van uw matras kan komen.

   Wat is een molton? Bij een molton is het stof gemoltoneerd, hierdoor wordt het stof ruw en kan het stof meer vocht opnemen. Door een molton blijft uw matras dus fris en schoon. Bij Beddenbriljant heeft u molton hoeslakens voor eenpersoons- tweepersoons en twijfelaar boxspring.

   Naast de normale molton hoeslakens biedt Beddenbriljant ook Molton hoeslakens voor incontinentie aan. Voor verschillende doelen is een molton hoeslaken te gebruiken.