Klantenservice
0

Kussenslopen

Beddenbriljant heeft ook een ruim assortiment kussenslopen. Een kussensloop kan bijdragen aan een goede nachtrust. Beddenbriljant heeft kussenslopen in verschillende maten, kleuren en materialen.   Satijnen kussensloop Een satijnen kussensloop heeft een erg positief effect op huid en haar. Satijn is een goed materiaal dat ademt en ventileerd. E Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   13 Producten

   Beddenbriljant heeft ook een ruim assortiment kussenslopen. Een kussensloop kan bijdragen aan een goede nachtrust. Beddenbriljant heeft kussenslopen in verschillende maten, kleuren en materialen.

    

   Satijnen kussensloop

   Een satijnen kussensloop heeft een erg positief effect op huid en haar. Satijn is een goed materiaal dat ademt en ventileerd. Een ander voordeel van een satijnen kussensloop is nagenoeg kreukvrij. Kortom een kussensloop met veel voordelen en het ziet er ook nog eens luxe uit.

    

   Katoenen kussensloop

   Een kussensloop is een extra beschermlaagje voor je kussen. Katoen zit eigenlijk verwerkt in andere materialen zoals satijn, flanel en percale katoen. Het gaat om de verschillende weeftechnieken dat het verschil maakt. Door een speciale behandeling hebben deze kussenslopen een uitermate gladde structuur en bovengemiddeld vochtreguleringsvermogen. Deze verhoogde absorptie van vocht maakt deze kussenslopen een vereiste voor een optimale bescherming van uw kussen. Door een elastische vezelstructuur zijn de kussenslopen geschikt voor bijna ieder kussen. Gemaakt van 100% katoen bieden deze kussenslopen tevens een mogelijkheid tot wassen bij een temperatuur van 40°C of 60°C om hygiëne en comfort te behouden.