Klantenservice
0

Bedden

Kunt u een nieuw bed gebruiken? Bij Beddenbriljant bent u aan het juiste adres. Iedereen heeft een ander slaappatroon en het kiezen van het juiste bed is dan ook persoonsgebonden. Beddenbriljant heeft een ruim assortiment bedden weten samen te stellen, zodat er voor iedere slaaptype iets tussen zit. Beddenbriljant heeft ruim keuze uit verschillend Toon meer

   Prijs

   -
   6 Producten

   Kunt u een nieuw bed gebruiken? Bij Beddenbriljant bent u aan het juiste adres. Iedereen heeft een ander slaappatroon en het kiezen van het juiste bed is dan ook persoonsgebonden. Beddenbriljant heeft een ruim assortiment bedden weten samen te stellen, zodat er voor iedere slaaptype iets tussen zit.

   Beddenbriljant heeft ruim keuze uit verschillende maten bedden en verschillende soorten bedden. De populairste maten zijn: 90x200, 160x200, 180x200 en 200x200. Maar ook voor mensen die een langer bed nodig hebben heeft u ook de keuze uit een 200x220 bed. Naast verschillende maten zijn er ook verschillende soorten, denk aan boxsprings, elektrische boxsprings, vaste boxsprings, zorgbedden en nog meer. Een boxspring kunt u bij beddenbriljant geheel naar eigen wens samenstellen. Denk aan de kleur frame u wilt, de poten, instapverlichting en nog veel meer.

   De bedden hebben allemaal een verschillende bedombouw. Van houten bedden tot gestoffeerde bedden. De hoogte is afhankelijk van het matras en de topper die u voor het bed uitkiest. Iedereen slaapt op zijn eigen manier en het is belangrijk om een matras uit te kiezen dat bij u past.

   Mocht u meer informatie willen ontvangen over het perfecte matras, dan kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten. Voor een optimale nachtrust kunt u kijken naar de matrassen en toppers van Beddenbriljant.