Klantenservice
0

Vaste Bedden

Bij beddenbriljant heb je keuze uit veel verschillende bedden. Iedereen ervaart zijn of haar nachtrust anders en iedereen heeft verschillende wensen als het aankomt op slapen. Sommige houden van een elektrische boxspring waar de hoofd- en voeteneinde verstelbaar zijn en andere vinden dit niet nodig. Boxsprings die niet verstelbaar zijn noemen wij e Toon meer

   Prijs

   -
   1 Product

   Bij beddenbriljant heb je keuze uit veel verschillende bedden. Iedereen ervaart zijn of haar nachtrust anders en iedereen heeft verschillende wensen als het aankomt op slapen. Sommige houden van een elektrische boxspring waar de hoofd- en voeteneinde verstelbaar zijn en andere vinden dit niet nodig. Boxsprings die niet verstelbaar zijn noemen wij een bed vast.

   Een boxspring vast bestaat uit een “box”, een matras en vaak ook een topper. Of het nu een eenpersoons boxspring of een tweepersoons boxspring is, dit is voor alle maten hetzelfde. Bed vast is in verschillende maten verkrijgbaar. De meest populaire maten zijn: 90x200, 140x200, 180x200 en 200x200.

    

   Het matras

   Het matras is een belangrijk onderdeel om jouw lichaam optimaal te ondersteunen tijdens jouw nachtrust. Slaap je bijvoorbeeld altijd op je zij, dan is een zacht matras aan te raden. Ook wel een pocketvering matras of een traagschuim matras. Deze zorgen ervoor dat op plekken als je schouders en heupen het matras iets meer indeukt, zodat de rug en nek recht blijven. Transpireer je tijdens het slapen veel? Dan is een koudschuim matras iets voor jou. Deze houdt het matras koel en heeft een goede ventilatie.

   Ben jij helemaal overtuigd over een boxspring vast. Bekijk op deze pagina het gehele assortiment. De boxsprings zijn vaak direct uit voorraad leverbaar, dus voor dat je het weet slaap jij al heerlijk op jouw nieuwe boxspring!