Polyether Matras

Een matras is voor iedereen anders. De slaaphouding, patroon en wensen van iemand spelen een grote rol bij het matras. Een Polyether matras is geschikt voor mensen die het niet snel warm hebben en licht van gewicht zijn. Bekijk hier het gehele assortiment.

Een Polyether matras is gemaakt van wat men vaak noemt schuimplastic, schuimrubber of schuimmatrassen. Een Polyether matras wordt vaak gezien als een stevig en stug matras. Hierdoor zijn deze matrassen meer geschikt voor mensen zonder lichamelijke klachten en lichter van gewicht zijn.

Heeft u het snel warm ‘s nachts dan is een Polyether matras niet aan te raden. Schuim ventileert namelijk niet goed en kan de hygiëne van het matras snel omlaag gaan. Als u het snel warm heeft dan is een pocketvering matras aan te raden, deze heeft een perfecte ventilatie.

Een goed matras online vinden kan lastig zijn, er spelen namelijk veel factoren mee bij het vinden van het perfecte matras voor uw lichaam. Om u hierbij te helpen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen, zodat onze experts u kunnen adviseren naar het perfecte matras dat bij uw lichaam past.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »