Klantenservice
0

Direct Leverbare Boxsprings

Bij Beddenbriljant vind je een uitgebreide selectie boxsprings direct uit voorraad leverbaar! Ontdek verschillende maten en designs om jouw slaapkamer te verfraaien. Ervaar snel luxe comfort met onze snelle verzendservice! Toon meer

   Prijs

   -
   63 Producten

   Veel boxsprings van Beddenbriljant zijn direct uit voorraad leverbaar. Je hoeft dus niet weken lang te wachten voordat jij kan genieten van een heerlijke nachtrust. Beddenbriljant heeft verschillende soorten boxsprings in haar assortiment. Zo heb je de keuze uit een eenpersoons boxspring of tweepersoons boxspring, een vaste boxspring of een elektrische boxspring.

   Een vaste boxspring is een boxspring welke niet elektrisch verstelbaar is. Deze boxsprings zijn voor iedereen geschikt en geven jouw lichaam een goede nachtrust. Wil je nou net wat extra comfort, dan is een elektrische boxspring misschien iets voor jou. Deze bedden kun je gemakkelijk elektrisch verstellen naar jouw gewenste positie. Dit geeft jou de mogelijkheid om voor het slapen nog even tv te kijken of een boek te lezen.

   Een ander belangrijk onderdeel van een boxspring is het matras en de topper. Elk lichaam is anders en een goede nachtrust betekent een goede start van de dag. Jouw slaaphouding en gevoeligheid voor rug of nekklachten heeft een grote impact op wat voor soort matras voor jouw lichaam geschikt is. Denk bijvoorbeeld aan zijslapers, voor deze mensen is het aan te raden om een zacht matras te nemen. Een zacht matras zorgt ervoor dat op plekken zoals je schouders en heupen het matras net wat meer inzakt, zodat jouw nek en rug tijdens het slapen wel recht blijft en zo nek en rugklachten voorkomt.