Klantenservice
0

Beddengoed

Naast boxsprings en matrassen is het ook mogelijk om beddengoed bij Beddenbriljant te bestellen. Zo kunt u alles op één plek bestellen en bent u meteen klaar voor een nieuwe en comfortabele nachtrust. Binnen beddengoed heeft u keuze uit verschillende categorieen:   Dekbedden Beddenbriljant heeft verschillende dekbedden in haar assortiment. Va Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   392 Producten

   Naast boxsprings en matrassen is het ook mogelijk om beddengoed bij Beddenbriljant te bestellen. Zo kunt u alles op één plek bestellen en bent u meteen klaar voor een nieuwe en comfortabele nachtrust. Binnen beddengoed heeft u keuze uit verschillende categorieen:

    

   Dekbedden

   Beddenbriljant heeft verschillende dekbedden in haar assortiment. Van een enkel dekbed tot een 4-seizoenen dekbed en van ganzendons tot gewone dons. De keuze voor een perfect dekbed is voor iedereen anders. Een ganzendons dekbed past zich namelijk erg goed aan op lichaamstemperatuur en ventileert goed. Dit is ideaal als u het snel warm heeft tijdens uw slaap. Een aloe vera dekbed werkt weer heel goed voor het stimuleren van uw afweersysteem en de stofwisseling.

    

   Kussens

   Een goed kussen die bij uw slaappatroon past is erg belangrijk voor een optimale nachtrust. Kussens kunnen veel verschillen en het is dan ook aan te raden om goed te kijken wat bij u past. Transpireert u veel tijdens uw slaap, dan is het hebben van een verkoelend kussen een aanrader. Heeft u nou veel nekklachten dan is een investering in een ergonimisch kussen het zeker waard. Deze past zich geheel aan aan uw lichaam en houdt uw lichaam in de juiste positie. Neem dus niet te snel een beslissing maar kijk goed wat het kussen te bieden heeft.

    

   Hoeslakens

   Veel mensen denken dat een hoeslaken maar een laken is om enkel het matras te beschermen. Het beschermd zeker uw matras, maar een hoeslaken kan ook in meerdere gevallen een ondersteuning zijn tijdens uw nachtrust. Zo heeft Beddenbriljant hoeslakens die helpen bij incontinentie of een hoeslaken die ervoor zorgt dat u minder transpireert in de nacht. Een hoeslaken kan dus wel degelijk een ondersteuning bieden voor uw nachtrust.

    

   Dekbedovertrekken

   Hetzelfde met een dekbedovertrek in veel gevallen wordt dit gebruikt om het dekbed te beschermen en om uw bed wat kleur te geven. Toch kunnen verschillende materialen voor ieder een ander voordeel hebben. Zo zijn er winter en zomerdekbedden zodat u in de zomer een verkoelend dekbed heeft en in de winter een warmere laag heeft. Hoewel het vooral een mooie aankleding heeft is het ook interessant om naar de verschillende voordelen te kijken.

    

   Bedspreien

   Een bedsprei maakt uw slaapkamer helemaal af. Met een bedsprei creer je gemakkelijk de luxe van een hotel, maar dan in uw eigen slaapkamer. Bij Beddenbriljant heeft u keuze uit een ruimassortiment bedspreien in verschillend kleuren, materialen en maten.