Klantenservice
0

Complete Hoog-Laag Bedden

Beddenbriljant heeft een groot assortiment zorgbedden in haar assortiment. Deze bedden zijn speciaal ontworpen voor mensen die met meer zorg hun bed in komen. Zorgbedden kunnen gemakkelijk in hoogte verstellen, zodat een eventuele verzorger goed bij de patient kan. Naast in hoogte verstelbaar heeft een zorgbed vaak ook de beschikking dat deze door Toon meer

   Prijs

   -
   0 Producten

   Geen producten gevonden...

   Beddenbriljant heeft een groot assortiment zorgbedden in haar assortiment. Deze bedden zijn speciaal ontworpen voor mensen die met meer zorg hun bed in komen. Zorgbedden kunnen gemakkelijk in hoogte verstellen, zodat een eventuele verzorger goed bij de patient kan.

   Naast in hoogte verstelbaar heeft een zorgbed vaak ook de beschikking dat deze doormiddel van wieletjes onder aan de poten gemakkelijk te verplaatsen zijn. Dit kan gemakkelijk zijn ook voor het schoonmaken rondom het bed, of maakt het mogelijk dat aan beide zijdes iemand aan het bed kan staan.

   Deze zorgbedden zijn beschikbaar in verschillende maten, populaire maten zijn 90x200, 180x200 en 200x200. Verder hebben de zorgbedden van Beddenbriljant verschillende eigenschappen die de nachtrust nog aangenamer maken. Zo is bij verschillende modellen de onderbeenondersteuning mechanisch instelbaar en een elektrisch verstelbare rugleuning.

   Bent u benieuwd welk zorgbed het beste bij u past? Beddenbriljant adviseert u graag over deze beste keuze voor u. Neem telefonisch contact op of benader ons via de mail. Onze expert staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.