Klantenservice
0

Compleet Elektrisch Bed Verstelbaar - Laagste Prijs

Beddenbriljant heeft een groot assortiment elektrische bedden. Deze bedden geven net dat extra comfort waar sommige mensen naar op zoek zijn. Deze bedden hebben namelijk een elektrisch verstelbaar hoofdeinde, voeteneinde of allebei. Een elektrisch bed van beddenbriljant zijn in verschillende kleuren en maten verkrijgbaar. De meest populaire kleure Toon meer

   Prijs

   -
   1 Product

   Beddenbriljant heeft een groot assortiment elektrische bedden. Deze bedden geven net dat extra comfort waar sommige mensen naar op zoek zijn. Deze bedden hebben namelijk een elektrisch verstelbaar hoofdeinde, voeteneinde of allebei.

   Een elektrischbed van beddenbriljant zijn in verschillende kleuren en maten verkrijgbaar. De meest populaire kleuren voor deze boxsprings zijn: antraciet, zwart, beige en donkerblauw. En de meest populaire maten zijn: 90x200, 180x200 en 200x200. Tijdens het uitkiezen van een geschikte boxspring heeft u de keuze uit verschillende mogelijkheden. Zo kunt u zelf kiezen wat voor poten u onder de box wil hebben, u kunt het stof uitkiezen en nog veel meer.

   Een andere keuze is de keuze uit een topper. Iedereen heeft een ander slaappatroon en houding. Het hebben van de juiste topper kan een grote impact hebben op uw nachtrust. Zo is het voor zijslapers fijn om een zachtere topper te nemen en voor mensen die veel transpireren of het snel warm hebben tijdens het slapen een koudschuim topper aan te raden.

   Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring, maar wil je meer advies over welke het beste bij jou past? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze specialisten helpen u graag.