Klantenservice
0

Zitbanken

Een zitbank van Beddenbriljant met slaapbank functie is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een meubelstuk met twee functies. Bekijk het assortiment van Beddenbriljant en vind jouw ideale zitbank! Toon meer

   Prijs

   -
   4 Producten

   Stijlvolle zitbanken tegen een aantrekkelijke prijs

   Op zoek naar een nieuwe zitbank tegen een aantrekkelijke prijs? Dan ben je bij Beddenbriljant aan het juiste adres! Voor de meeste mensen is een zitbank een prominent meubelstuk dat een belangrijke rol vervult in de woning. In het assortiment van Beddenbriljant bieden wij diverse goedkope zitbanken die ook als extra slaapplek gebruikt kunnen worden. Voor elk budget is er een fijne bank te vinden! Naast zitbanken bieden wij ook nog andere comfortabele banken, zoals onze ruime hoekbanken waarbij je zelf kunt kiezen of de chaise longue aan de rechter- of aan de linkerkant geplaatst moet worden!

   Zitbank gebruiken als extra slaapplek

   Voor mensen die maar weinig ruimte hebben in hun woning of voor mensen die vaak logés over de vloer hebben, is een zitbank die te transformeren is naar een extra slaapplek de ideale oplossing. Overdag is de bank een comfortabele zitplek en met een paar eenvoudige aanpassingen is de bank snel te gebruiken als extra slaapplek. De meeste zitbanken in ons assortiment beschikken over ingebouwde opbergruimte waardoor je het extra beddengoed voor de slaapbank snel bij de hand hebt!

   De ideale zitbank voor jouw woning

   De goedkope zitbanken van Beddenbriljant kenmerken zich door hun veelzijdigheid. Voor de kleinere ruimtes of logeerkamers is bijvoorbeeld het Vancouver Sofabed ideaal. Deze comfortabele en stijlvolle bank is een ruimtebesparend wonder dat met één beweging te transformeren is tot een knus bed. Voor een zitbank met opbergruimte en veel plek om te zitten kun je bijvoorbeeld kiezen voor de Max Slaapbank met opbergruimte. Bij deze bank heb je de keuze uit meer dan 200 verschillende stofferingen. Er zal dus altijd een uitvoering zijn die past bij jouw interieurstijl.

   Shop jouw zitbank bij Beddenbriljant

   De goedkope zitbanken van Beddenbriljant kun je eenvoudig online bestellen via onze webshop. Afhankelijk van de keuze qua stoffering kunnen we banken al binnen een paar weken bij jouw thuis bezorgen. Wil je liever de zitbanken met eigen ogen bekijken of even testen hoe deze zitten? Dan ben je ook van harte welkom in onze showroom in Asten, hier staan veel van onze boxsprings en banken opgesteld waardoor het eenvoudiger wordt om de juiste keuze te maken. Klaar om te genieten van meer zitcomfort? Shop jouw nieuwe zitbank bij Beddenbriljant!