Klantenservice
0

Lattenbodem

De lattenbodem is naast een goed matras ook belangrijk voor een optimale nachtrust. Welke lattenbodem het beste bij u past is geheel persoonsgebonden. Iedereen heeft namelijk een andere slaappositie en andere voorkeur. Bij Beddenbriljant heeft u keuze uit verschillende soort lattenbodems.   Elektrische lattenbodem Elektrische lattenbodem geven Toon meer

   Prijs

   -
   12 Producten

   De lattenbodem is naast een goed matras ook belangrijk voor een optimale nachtrust. Welke lattenbodem het beste bij u past is geheel persoonsgebonden. Iedereen heeft namelijk een andere slaappositie en andere voorkeur. Bij Beddenbriljant heeft u keuze uit verschillende soort lattenbodems.

    

   Elektrische lattenbodem

   Elektrische lattenbodem geven u de luxe dat u gemakkelijk met een afstandsbediening de hoogte van uw matras kunt aanpassen. Dit geeft u de mogelijkheid om op een gemakkelijke manier in bed een boek te lezen of tv te kijken. Deze luxe zorgt voor extra comfort, maar ook voor een goede ondersteuning voor mensen met klachten in de onderrug. oordat u het voetenstuk van de lattenbodem omhoog kunt zeggen, verlicht u de druk op de ruggenwervels en kunt u genieten van een rustgevende nachtrust.

    

   Verstelbare lattenbodem

   Voor een voordelige prijs het comfort van een elektrische lattenbodem? Een verstelbare lattenbodem is net als een elektrische gemakkelijk te verstellen, alleen kan dit niet met een afstandsbediening. U kunt de lattenbodem met de hand verstellen. Zowel hoofddeel als voetendeel.

    

   Schotelbodems

   Een schotelbodem geeft het in de naam al weg, maar een schotelbodem is een bodem waarbij allemaal kleine schotels op een frame liggen. De schotels kunnen allemaal uniek kantelen en zo vormen naar uw lichaam. Deze bodem zorgt voor een goede ventilatie, waardoor vocht goed kan verdampen en niet in het matras blijft hangen. Schotelbodems zorgen voor een optimale nachtrust en is ook elektrisch verkrijgbaar.

    

   Vlakke latenbodems

   Hoeft u al die luxe niet, dan kunt u uiteraard ook kiezen voor een vlakke lattenbodem. Bij deze bodems heeft u niet de mogelijkheid om de bodem te verstellen. U kunt onderscheid maken tussen een lattenbodem of een schotelbodem. Bij de schotelbodem kunnen de schotels los van elkaar bewegen. De lattenbodems zijn van geveerde latten, waardoor uw lichaam ondersteund wordt waar nodig.

   Wilt u een lattenbodem kopen? Maar vind u het na deze informatie lastig om een keuze te maken welke lattenbodem het beste bij u past? Wij van Beddenbriljant staan altijd klaar om ons specialisme met u te delen en samen naar de perfecte beddenbodem te zoeken. De lattenbodems lopen uiteen van luxe lattenbodems tot een goedkope lattenbodem. Voor deze lattenbodems kunt u kijken naar onze lattenbodem aanbieding.