Klantenservice
0

Grijp nu: Laatste kans op voordelige Boxspring Deals. Mis het niet!

Bekijk nu de Boxspring die Aangeboden worden tegen zéér Lage Prijzen. Wacht niet te lang, want OP = OP Boxspring Dump ! Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   46 Producten

   Beddenbriljant heeft een groot assortiment boxsprings direct uit voorraad leverbaar. Een goede boxspring is de bouwsteen voor een heerlijke nachtrust en een goede start van de dag. Maar de voorraad is niet oneindig. Op deze pagina vindt u alle op=op boxsprings.

   Beddenbriljant heeft veel verschillende boxsprings in verschillende maten en kleuren in haar assortiment. Zo heeft u keuze uit een elektrische-, een vaste-, een eenpersoons-, tweepersoons- of een twijfelaar boxspring. Deze boxsprings zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Zo zijn de populairste maten: 90x200, 120x200, 140x200, 180x200, 200x200 en 210x200. Welke afmeting het beste bij u past hangt af of u samen met een partner ligt of niet, hoe groot de slaapruimte is en wat uw wensen zijn.

   Heeft u nu een kleinere slaapruimte maar wilt u wel genieten van het comfort van een boxspring. Dan is een twijfelaar boxspring of een boxspring met opbergruimte iets voor u. Een boxspring met opbergruimte geeft u namelijk ruimte terug. Zo kunt u onder het bed een hoop van uw spullen opbergen en toch van een heerlijk slaapcomfort genieten.