Klantenservice
0

Motoren voor Boxsprings

Beddenbriljant heeft een ruim assortiment boxsprings waaronder ook elektrische boxsprings. Deze boxsprings kunnen met behulp van een motor in hoogte verstellen. Zo heeft u bij geselecteerde modellen de keuze om uw voeten- of hoofdeinde om hoog of omlaag te verstellen. Boxsprings gaan een lange tijd mee en zo ook de motor van de afstandsbediening. Toon meer

   Prijs

   -
   3 Producten

   Beddenbriljant heeft een ruim assortiment boxsprings waaronder ook elektrische boxsprings. Deze boxsprings kunnen met behulp van een motor in hoogte verstellen. Zo heeft u bij geselecteerde modellen de keuze om uw voeten- of hoofdeinde om hoog of omlaag te verstellen.

   Boxsprings gaan een lange tijd mee en zo ook de motor van de afstandsbediening. Toch kan het in sommige gevallen gebeuren dat na tientallen jaren de motor niet meer helemaal goed werkt of dat er door verhuizing of andere redenen schade kan zijn ontstaan. Voor deze mensen bieden wij ook de motoren los aan. Zo hoeft u niet helemaal een nieuwe boxspring te kopen, maar kunt u een losse motor kopen. Welke motor bij uw boxspring past hangt af van het model dat u heeft, maar dit wordt altijd duidelijk aangegeven.