Klantenservice
0

Hoofd- en voetborden

Met een hoofd- en voetbord kunt u, uw boxspring helemaal af maken. Geef uzelf de luxe die u in hotelkamers vaak ook ervaart. Een hoofd- en voetbord geven uw bed een gehele make-over en straalt luxe uit. Zo kunt u tot rust komen en genieten van een goede nachtrust in een prachtig bed. Een hoofd- of voetbord is bij Beddenbriljant gemakkelijk los en Toon meer

   Prijs

   -
   4 Producten

   Met een hoofd- en voetbord kunt u, uw boxspring helemaal af maken. Geef uzelf de luxe die u in hotelkamers vaak ook ervaart. Een hoofd- en voetbord geven uw bed een gehele make-over en straalt luxe uit. Zo kunt u tot rust komen en genieten van een goede nachtrust in een prachtig bed.

   Een hoofd- of voetbord is bij Beddenbriljant gemakkelijk los en achteraf bij te bestellen. Zo heeft u keuze uit verschillende materialen, verschillende designs en verschillende uitvoeringen. Kijkt u graag tv in bed, maar wilt u niet dat de tv altijd in beeld staat of heeft u er geen plek voor? Een voetbord met tv lift is dan een ideale oplossing voor u. Hier kunt u de tv in het voetbord laten zakken, wanneer u deze niet gebruikt en dus netjes opbergen.

   Bij Beddenbriljant heeft u bij geselecteerde modellen zelf de keuze welke kleur of materiaal stof u wilt. Voor het gehele assortiment aan stoffen en materialen kunt u kijken bij stofstalen.