Klantenservice
0

Onze collecties

Bekijk ons assortiment

SPECIALE AANBIEDINGEN

Nieuws & updates

Blog

Meer lezen? Bekijk alle posts

Beddenbriljant: jouw beddenspeciaalzaak

Beddenbriljant is de speciaalzaak waar je alle benodigdheden kunt vinden voor een uitstekende nachtrust. Beddenbriljant is opgericht in 2014 en de afgelopen jaren hebben we veel ervaring opgedaan in de wereld van slaapproducten. Als beddenspeciaalzaak weten we precies wat nodig is voor een comfortabele slaapplek voor jouw slaapgewoontes. Bij Beddenbriljant bieden we een divers aanbod met boxsprings, bedden, banken en matrassen die je volledig naar wens kunt aanpassen. Daarnaast vind je ook beddengoed in ons assortiment om je slaapervaring compleet te maken. De producten in onze beddenspeciaalzaak zijn aantrekkelijk geprijsd, waardoor er voor iedereen een geschikte optie te vinden is.

Goedkope boxsprings, banken, bedden en meer

Voor ieder budget is een mooi bed te vinden in het assortiment van Beddenbriljant, of je nu wilt gaan voor klassiek metalen bedframe of een praktische boxspring met opbergruimte. Het fijne aan ons assortiment is dat je bij alle producten de mogelijkheid hebt om deze volledig naar wens aan te passen, er zijn wel 1000 verschillende combinaties van verschillende stoffen, kleuren, afmetingen en verschillende aanpassingen die toegepast kunnen worden. Voor lange mensen bieden wij bijvoorbeeld ook extra lange bedden tegen een voordelig tarief. Beddenbriljant is de speciaalzaak voor betaalbare luxe in de slaapkamer.

Naast betaalbare bedden zijn er in onze beddenspeciaalzaak ook verschillende goedkope banken te vinden. Het fijne aan onze banken is dat ze allemaal gebruikt kunnen worden als slaapbank. Ook bij de banken heb je de keuze uit verschillende soorten bekleding en bij L- of U-banken kun je zelf kiezen of de lounge aan de linker- of rechterkant gemonteerd wordt. Zo is er een mooie bank te vinden voor ieder interieur.

Bezoek de Beddenbriljant showroom

Een nieuwe boxspring of een nieuwe bank is een grote aankoop, wij begrijpen dat het fijn is om de meubelstukken en de verschillende opties in levenden lijve te kunnen bekijken. In onze ruime showroom van 1100 m² in het Brabantse Asten hebben wij onze producten opgesteld waardoor je deze goed met elkaar kunt vergelijken, bovendien staan we klaar om je van een persoonlijk advies te voorzien. Al een keuze kunnen maken? Bestel jouw nieuwe bed of bank dan direct via onze webshop en wij zorgen ervoor dat je deze snel in huis hebt!