Klantenservice
0

Koudschuim matras

Ben je op zoek naar een ademend matras dat uitstekende ondersteuning en comfort biedt? Dan is een koudschuim matras de ideale keuze. Toon meer

   Prijs

   -
   5 Producten

   Wat is een koudschuim matras?

   Een koudschuim matras staat bekend om zijn duurzaamheid, ademend vermogen en uitstekende ondersteuning. Dit type matras is gemaakt van polyurethaanschuim en heeft een open-celstructuur, waardoor ze een hoge veerkracht hebben.

   Ze ventileren goed en vormen zich aan jouw lichaam zonder kuilvorming. Heb je het snel warm in bed en ben je op zoek naar een matras dat ondersteund en goed ventileert? Bekijk dan de koudschuim matrassen van Beddenbriljant.

   Voor- en nadelen van een koudschuim matras

   De voordelen van een koudschuim matras zijn:

   • Goede ventilatie dankzij de open-celstructuur ventileert het matras goed, ideaal voor als je het snel te warm hebt in bed!
   • Lange levensduur van 12 tot 15 jaar afhankelijk van de HR-waarde, belasting en mate van onderhoud
   • Geen kuilvorming dankzij het gebruik van polyurethaanschuim zal in het matras weinig tot geen kuilvorming ontstaan
   • Vocht absorberend de open-celstructuur zorgt voor het absorberen van vocht en dus een droog matras. Ideaal voor als je transpireert tijdens je slaap,
   • Optimaal ligcomfort Het matras heeft het vermogen om zich aan te passen aan de contouren van het lichaam, dit zonder overmatige warmte vast te houden

   Een nadeel van een koudschuim matras is het hogere gewicht ten opzichte van andere matrassen.

   Ben je op zoek naar hetzelfde niveau van ondersteuning en vind je een goede ventilatie en temperatuurregulatie wat minder belangrijk? Denk dan eens aan een traagschuim matras of pocketvering matras. In vergelijking met een latex matras of een binnenveringsmatras, biedt koudschuim een betere balans tussen comfort en ondersteuning.

   HR-waarde koudschuim matras

   De kwaliteit van een koudschuim matras wordt aangeduid met de HR-waarde (High Resilience), die de veerkracht en de dichtheid van het schuim meet. Een hogere HR-waarde betekent betere kwaliteit en langere levensduur.

   Een goed koudschuim matras heeft een HR-waarde van 40 of hoger. De stevigekoudschuim matrassen van Beddenbriljant hebben voldoen aan deze minimale HR-waarde. Ben je op zoek naar het beste koudschuim matras? Kijk dan goed naar de aangegeven HR-waarde van het matras!

   Koudschuim matras aanbiedingen bij Beddenbriljant

   Bij Beddenbriljant vinden we dat een goede nachtrust betaalbaar moet zijn voor iedereen. Daarom vind je bij ons regelmatig koudschuim matras aanbiedingen waarmee je een matras koopt met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

   Koudschuim matras kopen? Snelle levering en voordelige prijzen!

   Ben je klaar om de slaapervaring van je dromen te realiseren door een koudschuim matras te kopen? Bekijk ons assortiment, bestel je koudschuim matras online, en profiteer van snelle levering en voordelige prijzen.

   Wil je persoonlijk advies van onze slaapexperts? Neem contact met ons op of bezoek onze showroom. Ontdek het comfort en de ondersteuning die een koudschuim matras te bieden heeft.