Klantenservice
0

Schotelbodems

De lattenbodem is naast een goed matras ook belangrijk voor een optimale nachtrust. Welke lattenbodem het beste bij u past is geheel persoonsgebonden. Iedereen heeft namelijk een andere slaappositie en andere voorkeur. Bij Beddenbriljant heeft u keuze uit verschillende soort lattenbodems, waaronder ook een schotelbodem. Een schotelbodem geeft het Toon meer

   Prijs

   -
   1 Product

   De lattenbodem is naast een goed matras ook belangrijk voor een optimale nachtrust. Welke lattenbodem het beste bij u past is geheel persoonsgebonden. Iedereen heeft namelijk een andere slaappositie en andere voorkeur. Bij Beddenbriljant heeft u keuze uit verschillende soort lattenbodems, waaronder ook een schotelbodem.

   Een schotelbodem geeft het in de naam al weg, maar een schotelbodem is een bodem waarbij allemaal kleine schotels op een frame liggen. De schotels kunnen allemaal uniek kantelen en zo vormen naar uw lichaam. Deze bodem zorgt voor een goede ventilatie, waardoor vocht goed kan verdampen en niet in het matras blijft hangen. Schotelbodems zorgen voor een optimale nachtrust en is ook elektrisch verkrijgbaar.

   Wilt u een schotelbodem kopen? Maar vind u het lastig om een keuze te maken welke lattenbodem het beste bij u past? Wij van Beddenbriljant staan altijd klaar om ons specialisme met u te delen en samen naar de perfecte beddenbodem te zoeken.