Klantenservice
0
Sluiten

Hoeslaken Dubbel Jersey 220 gr. Bordeaux

23,95 Direct Leverbaar ! Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Hoeslaken - Dubbele Jersey 100 % katoen H 40 cm - dikkere kwaliteit 220 gr. - ook geschikt voor waterbed - Bordeaux... Toon meer
  • Veilig betalen via iDEAL of SprayPay
  • Betaling mogelijk in 3 termijnen
  • Kom langs in onze showroom
  • Ook jij verdient een goede nachtrust!

Productomschrijving

Hoeslaken Dubbel Jersey Bordeaux

Het Hoeslaken Dubbel Jersey Bordeaux is door zijn feilloze aansluiting op het matras een perfect product voor een comfortabele nacht. De dubbelgeweven structuur van dit hoeslaken draagt bij aan een optimale tempertuurregeling en duurzaamheid. Door een speciale behandeling heeft dit hoeslaken een uitermate elastische structuur en bovengemiddelde souplesse, waardoor het eenvoudig om uw matras te plaatsen is. Daarnaast staat het Hoeslaken Dubbel Jersey Bordeaux garant voor een hoge mate van absorptie dankzij een licht ruwere structuur dan katoen. Deze verhoogde absorptie van vocht maakt dit hoeslaken een vereiste voor een optimale bescherming van uw matras. Ook 's winters is dit hoeslaken door zijn dikkere opbouw en ideaal om warmte vast te houden. Door zijn elastische vezelstructuur is het hoeslaken bovendien geschikt voor een grote verscheidenheid aan matrassen. Gemaakt van 100% Jersey biedt dit hoeslaken tevens een mogelijkheid tot wassen bij een temperatuur van 40°C om hygiëne en comfort te behouden. Daarbij is dit hoeslaken door een hoge kreukbestendigheid meteen te gebruiken na wassen en is strijken niet nodig.

Specificaties

-Geschikt voor: Matras H 40
-Materiaal samenstelling: 100 % Katoen (Dubbel Jersey)
-Wastemperatuur: 40°C 

Reviews

0 from 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Je bekeken producten

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »