Klantenservice
0

Bent U op zoek naar een eenpersoons boxspring?

Voor een eenpersoons boxspring bent U bij Beddenbriljant aan het juiste adres, Zie hier de te bestellen eenpersoonse boxsprings! Toon meer

   Prijs

   -
   10 Producten

   Bij Beddenbriljant heeft u keuze uit veel verschillende boxsprings in verschillende kleuren en maten. Zo kunt u kiezen voor een tweepersoons boxspring, een eenpersoons boxspring of een twijfelaar boxspring. Bekijk hierboven het hele assortiment van eenpersoons boxsprings.

   Een boxspring bestaat uit een “box”, een matras en vaak ook een topper. Of het nu een eenpersoons boxspring of een tweepersoons boxspring is, dit is voor alle maten hetzelfde. De boxspring vast zijn in verschillende maten verkrijgbaar. De meest populaire maten zijn: 90x200, 140x200, 180x200 en 200x200.

   Het matras is een belangrijk onderdeel om jouw lichaam optimaal te ondersteunen tijdens jouw nachtrust. Slaap je bijvoorbeeld altijd op je zij, dan is een zacht matras aan te raden. Ook wel een pocketvering matras of een traagschuim matras. Deze zorgen ervoor dat op plekken als je schouders en heupen het matras iets meer indeukt, zodat de rug en nek recht blijven. Transpireer je tijdens het slapen veel? Dan is een koudschuim matras iets voor jou. Deze houdt het matras koel en heeft een goede ventilatie.