Klantenservice
0

Splittopper Hoeslakens

Splittopper Hoeslakens Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   18 Producten

   Hoeslakens is het perfecte middel om uw matras of topmatras te beschermen. Een topper is een dun matras dat meestal bovenop het matras van uw boxspring ligt. Omdat een topper dunner is dan normale matrassen, zijn er ook speciale hoeslakens voor deze matrassen.

   Beddenbriljant heeft twee verschillende soorten hoeslakens. U kunt kiezen uit een katoenenhoeslaken of hoeslaken Jersey. Een katoenen hoeslaken heeft een feilloze aansluiting die een gladde en strak geheel vormt. De katoenen hoeslakens zijn niet elastisch dus rekken ook niet snel uit. De hoeslakens Jersey zijn gemaakt van het bekende badstof materiaal. Deze hoeslakens zijn wel elastisch en passen daarom op verschillende matrassen. Naast verschillende materialen zijn de hoeslakens ook in verschillende kleuren verkrijgbaar.

   Heeft u een elektrische boxspring en zit er boven in uw topper een split? Geen probleem bij Beddenbriljant heeft u een groot scala aan hoeslakens met een split bovenin. Ook u kunt dus genieten van een hoeslaken van Beddenbriljant.