Klantenservice
0

Poten

Bij Beddenbriljant heeft u keuze uit verschillende boxsprings en bedden. Om aan uw wensen te voldoen heeft Beddenbriljant de optie om uw boxspring geheel naar uw eigen wensen te personaliseren. Poten zijn hier ook een onderdeel van. Op deze pagina ziet u alle mogelijkheden als het gaat om de poten. Bij Beddenbriljant heeft u keuze uit ronde, vierk Toon meer

   Prijs

   -
   6 Producten

   Bij Beddenbriljant heeft u keuze uit verschillende boxsprings en bedden. Om aan uw wensen te voldoen heeft Beddenbriljant de optie om uw boxspring geheel naar uw eigen wensen te personaliseren. Poten zijn hier ook een onderdeel van. Op deze pagina ziet u alle mogelijkheden als het gaat om de poten.

   Bij Beddenbriljant heeft u keuze uit ronde, vierkante, lage, hoge en in hoogte verstelbare poten. De poten kunnen uw bed een hele andere uitstraling geven en kunnen er ook voor zorgen dat u, uw bed kunt verhogen of verlagen als u dit zelf wenst. De poten zijn gemakkelijk aan de onderkant van de box te monteren, door ze simpelweg vast te draaien.

   Wilt u meer informatie over het assortiment of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten staan voor al uw vragen klaar en helpen u graag verder.