Klantenservice
0
Sluiten

Lampen

Naast dat Beddenbriljant een ruim assortiment bedden, boxsprings, matrassen en topmatrassen aanbiedt, heeft u ook de mogelijkheid om accessoires te bestellen. Deze accessoires bestaan uit onder andere lampen. Nu hoor ik u al denken lampen? Ook lampen zijn een onderdeel in de slaapindustrie. Zo kunt u denken aan in- of uitstap verlichting. Dit is e Toon meer

Prijs

-
3 Producten

Naast dat Beddenbriljant een ruim assortiment bedden, boxsprings, matrassen en topmatrassen aanbiedt, heeft u ook de mogelijkheid om accessoires te bestellen. Deze accessoires bestaan uit onder andere lampen.

Nu hoor ik u al denken lampen? Ook lampen zijn een onderdeel in de slaapindustrie. Zo kunt u denken aan in- of uitstap verlichting. Dit is een lamp die over het algemeen onder aan een boxspring wordt geplaatst. Deze lampen hebben een bewegingsensor en springen automatisch aan als u in of uitstapt. Voor oudere is dit een handige tool wanneer deze bijvoorbeeld in de nacht naar het toilet moeten.

Naast lampen met bewegingsensoren biedt Beddenbriljant ook lampen voor de avond/nacht lezer. Op een aantal geselecteerde producten kunt u de lamp ook dimmen, zodat de verlichting niet te fel is.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »