Klantenservice
0

Boxspring Verlichting

Naast dat Beddenbriljant een ruim assortiment bedden, boxsprings, matrassen en topmatrassen aanbiedt, heeft u ook de mogelijkheid om accessoires te bestellen. Deze accessoires bestaan uit onder andere lampen. Nu hoor ik u al denken lampen? Ook lampen zijn een onderdeel in de slaapindustrie. Zo kunt u denken aan in- of uitstap verlichting. Dit is e Toon meer

   Prijs

   -
   4 Producten

   Naast dat Beddenbriljant een ruim assortiment bedden, boxsprings, matrassen en topmatrassen aanbiedt, heeft u ook de mogelijkheid om accessoires te bestellen. Deze accessoires bestaan uit onder andere lampen.

   Nu hoor ik u al denken lampen? Ook lampen zijn een onderdeel in de slaapindustrie. Zo kunt u denken aan in- of uitstap verlichting. Dit is een lamp die over het algemeen onder aan een boxspring wordt geplaatst. Deze lampen hebben een bewegingsensor en springen automatisch aan als u in of uitstapt. Voor oudere is dit een handige tool wanneer deze bijvoorbeeld in de nacht naar het toilet moeten.

   Naast lampen met bewegingsensoren biedt Beddenbriljant ook lampen voor de avond/nacht lezer. Op een aantal geselecteerde producten kunt u de lamp ook dimmen, zodat de verlichting niet te fel is.