Klantenservice
0

Ledikanten

Een bed heeft ook wel de benaming als ledikant. Een ledikant is een bed zonder lattenbodem en zonder matras. Een ledikant is dus enkel de bedombouw. De houten ledikanten van Beddenbriljant zijn van een massief eikenhout materiaal gemaakt en hebben een modern hoofdbord en poten. Deze onderdelen kunt u naar eigen wensen afstellen. Naast een ledikant Toon meer

   Prijs

   -
   0 Producten

   Geen producten gevonden...

   Een bed heeft ook wel de benaming als ledikant. Een ledikant is een bed zonder lattenbodem en zonder matras. Een ledikant is dus enkel de bedombouw. De houten ledikanten van Beddenbriljant zijn van een massief eikenhout materiaal gemaakt en hebben een modern hoofdbord en poten. Deze onderdelen kunt u naar eigen wensen afstellen.

   Naast een ledikant heeft u ook een lattenbodem en een goed matras nodig. Voor lattenbodems kunt u kiezen uit een elektrische lattenbodem of een vlakkelattenbodem. Het enige wat u dan nog mist is beddengoed. Bij Beddenbriljant kunt u verschillende soorten beddengoed kopen.

   Wilt u meer advies over welke ledikant het beste bij u past, neem dan gerust contact met ons op. Onze experts staan voor u klaar en helpen u graag met het vinden van de perfecte boxspring.