Klantenservice
0

Hoogslapers

Naast bedden en boxsprings heeft Beddenbriljant ook een ruim assortiment met hoogslapers in haar assortiment. Een hoogslapers is ideaal als u niet te veel ruimte heeft. Dit komt vaak voor bij kinderkamers en studenten. Bij een hoogslaper kunt u spullen opbergen, slapen en werken op slechts 2 vierkante meter. Met een hoogslaper benut u de ruimte op Toon meer

   Prijs

   -
   0 Producten

   Geen producten gevonden...

   Naast bedden en boxsprings heeft Beddenbriljant ook een ruim assortiment met hoogslapers in haar assortiment. Een hoogslapers is ideaal als u niet te veel ruimte heeft. Dit komt vaak voor bij kinderkamers en studenten.

   Bij een hoogslaper kunt u spullen opbergen, slapen en werken op slechts 2 vierkante meter. Met een hoogslaper benut u de ruimte optimaal. Mocht een eenpersoonshoogslaper niet aan de ruime wensen voldoen, dan is een tweepersoonshoogslaper een optie.

   Hoogslapers zijn over het algemeen tussen de 170 en 190 cm hoog. Een hoogslaper heeft een multifuctionele functie. Een hoogslaper kan namelijk gecombineerd worden met een bureau en kast onderaan of een gezellige hoekje om te kunnen chillen.