Klantenservice
0

Antislipmatten

Bij Beddenbriljant kunt u naast boxsprings, bedden, matrassen en topmatrassen ook antislipmatten voor onder uw matras bestellen. Een antislipmat heeft meerdere functies. De eerste functie is dat uw matras niet van plek verschuift. Een matras kan doordat u veel beweegt in uw slaap verschuiven en een antislipmat voorkomt dit. Daarnaast zorgt een ant Toon meer

   Prijs

   -
   1 Product

   Bij Beddenbriljant kunt u naast boxsprings, bedden, matrassen en topmatrassen ook antislipmatten voor onder uw matras bestellen. Een antislipmat heeft meerdere functies. De eerste functie is dat uw matras niet van plek verschuift. Een matras kan doordat u veel beweegt in uw slaap verschuiven en een antislipmat voorkomt dit.

   Daarnaast zorgt een antislip matrasonderlegger voor bescherming van uw matras. De hoes van het matras gaat dan langer mee, waardoor u de levensduur langer uitstelt. Bij Beddenbriljant heeft u keuze uit antislipmatten voor boxsprings en gewone bedden. Daarnaast heeft u matten voor eenpersoons en tweepersoonsbedden.

   Een antislipmatras is in verschillende maten en soorten verkrijgbaar. Voor advies of vragen dan kunt u contact met ons opnemen. Onze specialisten helpen u graag.